Belediye Kütahyaspor Başkanı ve 3. Lig Kulüpler Birliği Heyeti, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu Ziyaret Etti « Kütahya Haber TV

18 Eylül 2024 - 01:37

Belediye Kütahyaspor Başkanı ve 3. Lig Kulüpler Birliği Heyeti, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu Ziyaret Etti

Belediye Kütahyaspor Başkanı ve 3. Lig Kulüpler Birliği Heyeti, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu Ziyaret Etti
Son Güncelleme :

23 Ağustos 2024 - 12:32

Belediye Kütahyaspor Başkanı Osman Altınkaya ve 3. Lig Kulüpler Birliği heyeti, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette, 3. Lig kulüplerinin karşılaştığı ve henüz çözüme kavuşturulamayan sorunlar ele alındı. Toplantıda, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, bu sorunların çözülmesi için gerekli adımların ivedilikle atılacağını ve kulüplerin yaşadığı zorlukların hafifletilmesi için çalışacaklarını belirtti. 3. Lig kulüplerinin taleplerinin ve sorunlarının dinlendiği toplantı, sorunların çözülmesi adına umut verici bir gelişme olarak değerlendirildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.