Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel’den Yaralı Asker Barış Cansu’ya Ziyaret « Kütahya Haber TV

18 Eylül 2024 - 01:30

Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel’den Yaralı Asker Barış Cansu’ya Ziyaret

Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel’den Yaralı Asker Barış Cansu’ya Ziyaret
Son Güncelleme :

05 Eylül 2024 - 11:25

Kütahya’nın Gediz İlçe Belediye Başkanı Necdet Akel, Gökler eski Belediye Başkanı Yüksel Arık ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte, Kuzey Irak’ın Zap bölgesinde teröristlerin drone ile düzenlediği saldırıda yaralanan sözleşmeli er Barış Cansu’yu ziyaret etti. Saldırının ardından tedavi sürecini tamamlayarak Gediz’e bağlı Gökler Beldesi’ndeki baba evine dönen Barış Cansu’ya geçmiş olsun dileklerini ileten Akel, moral verdi.

Başkan Akel, kahraman askerin ülke güvenliği için büyük fedakarlık yaptığını vurgulayarak, “Barış Cansu’ya en kısa sürede tam iyileşme diliyoruz ve yanında olduğumuzu belirtmek için buradayız” dedi. Ziyaret sırasında Cansu’nun tedavi süreci hakkında bilgi alarak ailesine destek sözü verdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.