Gediz’de Mevlidi Nebi Haftası Etkinliği « Kütahya Haber TV

20 Eylül 2024 - 01:54

Gediz’de Mevlidi Nebi Haftası Etkinliği

Gediz’de Mevlidi Nebi Haftası Etkinliği
Son Güncelleme :

19 Eylül 2024 - 12:10

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Mevlidi Nebi Haftası dolayısıyla Fatih Ortaokulu ev sahipliğinde anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. Muhipler Camii’nde düzenlenen programa İlçe Millî Eğitim Müdürü Mahmut Bahadur da katıldı.

Bahadur, Mevlid-i Nebi Haftası’nın önemine vurgu yaparak, “Bu haftayı anmak ve manevi değerlerimizi hatırlamak bizler için çok önemlidir. Öğrencilerimizin bu değerleri benimsemeleri, gelecekte daha iyi bireyler olmalarını sağlayacaktır” dedi.

Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Fatih Ortaokulu Müdürü Ramazan Karabacak, öğretmenler ve diğer katılımcılara teşekkür eden Bahadur, program sonunda mahalle halkı ve öğrencilere ikramlarda bulunulduğunu belirtti. Bu anlamlı etkinlik, katılımcılar arasında manevi bir birliktelik oluşturdu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.