İncik Köyü’nde Ev Yangını Ekiplerin Zamanında Müdahalesiyle Kontrol Altına Alındı « Kütahya Haber TV

12 Eylül 2024 - 22:53

İncik Köyü’nde Ev Yangını Ekiplerin Zamanında Müdahalesiyle Kontrol Altına Alındı

İncik Köyü’nde Ev Yangını Ekiplerin Zamanında Müdahalesiyle Kontrol Altına Alındı
Son Güncelleme :

20 Ağustos 2024 - 10:36

Kütahya’nın İncik köyünde meydana gelen ev yangını, Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde büyük bir felakete dönüşmeden kontrol altına alındı.

Yangın, köydeki bir evde başladı ve hızla büyüyerek çevredeki alanlara sıçrama riski taşıdı. Ekiplerin zamanında müdahalesiyle yangın, ormana ve yakınındaki diğer evler ile samanlıklara ulaşmadan söndürüldü. Yangın söndürme çalışmalarına 4 ilk müdahale ekibi, 5 arazöz, 2 su ikmal aracı ve toplamda 40 personel katıldı.

Yangın sonucunda 1 ev, 4 ağıl ve 1 hektar ziraat arazisi zarar gördü. Yetkililer, yangının çıkış sebebine dair incelemelerin sürdüğünü ve hasar tespit çalışmalarının devam ettiğini bildirdi. Ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde daha büyük bir hasarın önlendiği vurgulandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.