Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü, YKS Başarılı Öğrencisi Furkan Alp’i Ziyaret Etti « Kütahya Haber TV

12 Eylül 2024 - 22:50

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü, YKS Başarılı Öğrencisi Furkan Alp’i Ziyaret Etti

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü, YKS Başarılı Öğrencisi Furkan Alp’i Ziyaret Etti
Son Güncelleme :

17 Ağustos 2024 - 10:04

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) kapsamında elde ettiği başarılarla dikkat çeken Tavşanlı 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi öğrencisi Furkan Alp’i makamında konuk etti.

Furkan Alp, TYT’de Türkiye 8.si ve AYT Sayısal’da Türkiye 42.si olarak önemli bir başarıya imza atmıştı. Ziyaret sırasında Müdür Başyiğit, öğrenciden başarıya giden süreç hakkında bilgi aldı ve bilinçli ve planlı çalışmanın her zaman başarıyı getirdiğini vurguladı.

Ziyaret sırasında Tavşanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Refik Küçükkağnıcı ve Okul Müdürü Özay Ünal da hazır bulundu. Müdür Başyiğit, Furkan Alp’i bilgisayar mühendisliği bölümünü kazandığı için tebrik ederken, gelecekteki başarılarının devamını diledi.

Başarılı öğrenci Furkan Alp’in, öğretmenlerinin ve ailesinin desteğiyle elde ettiği bu başarı, Kütahya’nın eğitim camiasında gurur kaynağı oldu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.