Kütahya Valisi Musa Işın, 1453 Fetih Camii İnşaatını Yerinde İnceledi « Kütahya Haber TV

12 Eylül 2024 - 22:50

Kütahya Valisi Musa Işın, 1453 Fetih Camii İnşaatını Yerinde İnceledi

Kütahya Valisi Musa Işın, 1453 Fetih Camii İnşaatını Yerinde İnceledi
Son Güncelleme :

28 Temmuz 2024 - 12:45

Kütahya Valisi Musa Işın, vatandaşların “Mahallede Hasbihal” programında gündeme getirdiği 1453 Fetih Camii’nin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Vali Işın’a, Kütahya Müftüsü Dr. İrfan Açık ve AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay da eşlik etti.

İnşaat alanında detaylı bir inceleme gerçekleştiren Vali Işın, caminin yapım süreci ve ilerleyişi hakkında yetkililerden bilgi aldı. Yürütülen çalışmaların kalitesi ve hızını değerlendiren Vali Işın, projenin tamamlanması için gerekli desteklerin sağlanacağını belirtti.

Kütahya Müftüsü Dr. İrfan Açık, caminin bölgeye kazandırılmasının önemine vurgu yaparak, Vali Işın ve diğer yetkililere destekleri için teşekkür etti. AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay ise, caminin yapım sürecinin yerinde izlenmesinin projeye olan ilgiyi artıracağını ve tamamlanma sürecinin hızlanacağını ifade etti.

Vali Işın, caminin inşaatı ile ilgili memnuniyetini dile getirerek, projenin Kütahya’nın kültürel ve toplumsal hayatına önemli katkılarda bulunacağını vurguladı. Camii inşaatının planlanan tarihte tamamlanması için gerekli tüm adımların atılacağını sözlerine ekledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.