Kütahya Valisi Musa Işın’dan Sekiören Köyüne 500 Bin TL’lik Tarımsal Destek « Kütahya Haber TV

12 Eylül 2024 - 22:55

Kütahya Valisi Musa Işın’dan Sekiören Köyüne 500 Bin TL’lik Tarımsal Destek

Kütahya Valisi Musa Işın’dan Sekiören Köyüne 500 Bin TL’lik Tarımsal Destek
Son Güncelleme :

28 Temmuz 2024 - 12:44

Kütahya Valisi Musa Işın, Sekiören köyüne bu yıl sağlanan 500 bin TL’lik tarımsal desteği duyurdu. Vali Işın, köydeki kadınların ahududu ve çilek üretimindeki başarılarına dikkat çekerek, desteklerin devam edeceğini belirtti.

Sekiören köyündeki kadınların tarımsal üretimde büyük bir özveri ve başarı gösterdiğini vurgulayan Vali Işın, “Kadınlar toplumumuzun ve ailelerimizin temel taşlarıdır. Onlara her zaman maddi ve manevi destek vermeye devam edeceğiz. Siz yeter ki gayret gösterin, biz hem maddi hem de manevi olarak yanınızdayız” dedi.

Kadınların toplumun en kıymetli bireyleri olduğuna vurgu yapan Vali Işın, “Kadınlar bizim başımızın tacıdır. Onlara ne kadar değer verirsek, ne kadar seversek o kadar haklıdırlar. İnşallah toplumumuz kadınlarımıza hak ettiği sevgiyi ve saygıyı gösterir ve kadınlarımız hayatın en değerli bireyleri olarak yerini alır” ifadelerini kullandı.

Köy muhtarının ilettiği taleplerin değerlendirileceğini ve köyün diğer ihtiyaçları için de çalışmalar yapılacağını belirten Vali Işın, “Kütahya’da görev yapmak benim için bir şans ve mutluluk. Kütahya, güzel insanlarla dolu bir il, Allah bu güzel insanlara güzel hizmetler yapmayı nasip etsin” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.