Kütahya’da Durdurulan Araçta Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi « Kütahya Haber TV

18 Eylül 2024 - 01:49

Kütahya’da Durdurulan Araçta Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi

Kütahya’da Durdurulan Araçta Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi
Son Güncelleme :

09 Ekim 2023 - 9:47

Kütahya’da jandarma tarafından durdurulan şüpheli araç içerisinde yapılan aramada, 26 gram metamfetamin, 5 gram bonzai, 1 adet tabanca, 4 adet tabanca fişeği ve 1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi. Araçta bulunan N.Ç. Ö.E. ve Y.Ö. isimli şahıslar gözaltına alındı ve adli soruşturma başlatıldı.

Kütahya’da jandarma tarafından durdurulan şüpheli araç içerisinde yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Kütahya İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde yapılan çalışmalar sonucunda Merkez İlçe Yenibosna mahallesinde durdurulan içerisinde N.Ç. Ö.E. ve Y.Ö. isimli şahısların bulunduğu araç içerisinde yapılan aramada, 26 gram metamfetamin, 5 gram bonzai, 1 adet tabanca, 4 adet tabanca fişeği ve 1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi.

Gözaltına alınan şahıslar hakkında adli soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.