Kütahya’da Hilal Bebek Taksi Projesi hayata geçirildi « Kütahya Haber TV

20 Eylül 2024 - 01:53

Kütahya’da Hilal Bebek Taksi Projesi hayata geçirildi

Kütahya’da Hilal Bebek Taksi Projesi hayata geçirildi
Son Güncelleme :

27 Ocak 2023 - 9:16

Kütahya’da, hastanede doğum yaptıktan sonra evlerine ulaşmada sıkıntı yaşayan ihtiyaç sahibi anneler için “Hilal Bebek Taksi” adlı proje hayata geçirildi.

 Kütahya’da, hastanede doğum yaptıktan sonra evlerine ulaşmada sıkıntı yaşayan ihtiyaç sahibi anneler için “Hilal Bebek Taksi” adlı proje hayata geçirildi.

Kütahya Belediyesi tarafından hazırlanan proje kapsamında, hastanede doğum yapan yardıma muhtaç veya ihtiyacı olan, araç talebinde bulunan aileler ile bebekleri, “Hilal Bebek Taksi” ile evlerine ulaştırılacak.

Belediye Başkanı Alim Işık, projeyle ilgili yaptığı açıklamada, sosyal belediyecilik alanında çalışmalar yapmaya devam ettiklerini söyledi.

Böyle bir projeyi uygulamaya aldıkları için son derece mutlu olduğunu belirten Işık, “Ailelerimizin mutlu günlerinde yanlarında olmak ve onlara destek olmak amacıyla bu uygulamayı başlattık. Bu proje bir ilk, bu ilki başarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Işık, projenin “İlk yolculuğunuzda yanınızdayız” sloganıyla hizmet vereceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.