Kütahya’da Kevser Camii Dualarla İbadete Açıldı « Kütahya Haber TV

12 Eylül 2024 - 22:55

Kütahya’da Kevser Camii Dualarla İbadete Açıldı

Kütahya’da Kevser Camii Dualarla İbadete Açıldı
Son Güncelleme :

02 Ağustos 2024 - 19:03

Kütahya’nın Evliya Çelebi Mahallesi’nde, hayırseverlerin desteğiyle yapımı tamamlanan Kevser Camii, dualarla ibadete açıldı. Açılış törenine Kütahya AK Parti milletvekilleri Mehmet Demir ve İsmail Çağlar Bayırcı, AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Kütahya İl Müftüsü Dr. İrfan Açık, STK temsilcileri, hayırseverler ve vatandaşlar katıldı.

Kevser Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hasan Acar, caminin inşaatının 2016 yılında merhum Yakup Sever tarafından başlatıldığını, caminin 850 cemaat kapasiteli olduğunu ve bünyesinde iki sınıflık bir Kur’an Kursu’nun da bulunduğunu belirtti. Açılışta, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi İmam Hatibi Ferruh Muştuer ve Müezzin Kayyımı Selman Kızmaz tarafından Kur’an-ı Kerim okundu. Kütahya İl Müftüsü İrfan Açık’ın duasının ardından Kevser Camii resmi olarak ibadete açıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.