Kütahya’da Otomobil Çarpmasıyla Hayatını Kaybeden İki Kız Kardeş Son Yolculuklarına Uğurlandı « Kütahya Haber TV

12 Eylül 2024 - 22:52

Kütahya’da Otomobil Çarpmasıyla Hayatını Kaybeden İki Kız Kardeş Son Yolculuklarına Uğurlandı

Kütahya’da Otomobil Çarpmasıyla Hayatını Kaybeden İki Kız Kardeş Son Yolculuklarına Uğurlandı
Son Güncelleme :

19 Ağustos 2024 - 13:04

Kütahya’da, yaya üst geçidini kullanmadan yolun karşısına geçmeye çalışan iki kız kardeş, otomobil çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kütahya Devlet Hatun Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Mine Acar (17) ve Melike Acar (15), önceki gün akşam saatlerinde Kütahya-Eskişehir Karayolu üzerindeki Çiniciler Çarşısı önünde, S.S. yönetimindeki 43 AFL 546 plakalı otomobilin çarpması sonucu olay yerinde yaşamını yitirdi.

İki kız kardeşin cenazesi hastane morgundan alınarak Ziya Hisar Camii’ne getirildi. Burada cenaze namazı öncesi helallik alındı ve öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cenaze namazı sırasında, Mine ve Melike’nin okul arkadaşları ile aile yakınları gözyaşlarına boğuldu. Cenaze namazının ardından, kız kardeşlerin naaşları omuzlarda taşınarak cenaze aracına konuldu ve Kütahya Şehir Mezarlığı’nda yan yana toprağa verildi.

Otomobil sürücüsü S.S. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.