Kütahya’da Tekel Bayiinde Alkol ve Sigara Denetimi: 7 Kişiye İşlem Yapıldı « Kütahya Haber TV

18 Eylül 2024 - 01:44

Kütahya’da Tekel Bayiinde Alkol ve Sigara Denetimi: 7 Kişiye İşlem Yapıldı

Kütahya’da Tekel Bayiinde Alkol ve Sigara Denetimi: 7 Kişiye İşlem Yapıldı
Son Güncelleme :

08 Eylül 2024 - 12:54

Kütahya’da bir tekel bayiinde yapılan denetimlerde, kapalı alanda alkol tüketimi ve sigara içilmesi nedeniyle yasal işlem başlatıldı. Merkez Bahçelievler Hasan Polatkan Caddesi’nde faaliyet gösteren iş yerinde, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, 7 kişinin yasalara aykırı davranışlarda bulunduğu belirlendi.

Denetimlerde, M.A. (48), N.E. (55), Ö.A. (41), A.D. (50), Ö.E. (55), M.A.T. (48) ve H.C. (46) isimli şahısların, tekel bayiinin iç kısmında masa kurarak alkol aldıkları ve kapalı alanda sigara içtikleri tespit edildi. Bu davranışların, hem alkol ve sigara içme düzenlemelerine hem de iş yeri kurallarına aykırı olduğu bildirildi.

İş yeri ruhsatının M.A.’nın boşandığı eşi D.O.’ya ait olduğu, ancak iş yerinin fiilen M.A. tarafından işletildiği öğrenildi. Denetim sırasında iş yerinde video ve fotoğraf çekimleri yapılarak, olayla ilgili tutanak hazırlandı. Yasal işlemler ve ceza uygulamaları konusunda yetkili makamlar tarafından inceleme başlatıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.